Home | Tags | Over ons | Online lenen | Contact

Spectaculaire saloncondities bij Citroën

18 January 2010 Gepost in: autosalon | Auteur: Kredietnieuws.be | Reacties: 0

Zoals ieder jaar is ook Citroën er als de kippen bij als de saloncondities worden gelanceerd. Dit jaar focust het automerk op een formule waarmee de klant 3 keer korting krijgt. Bij Citroën start u al met een superkorting op elk model. Daar komt nog eens een super overnameprijs of recyclagepremie bij om dan nog te kunnen genieten van een jkp van 3,75% zelfs wanneer u niet direct een voorschot betaalt. Sterke saloncondities dus bij Citroën!

Saloncondities_Citroën_autosalon_2010

Saloncondities op alle Citroën modellen

Het Citroën gamma is zeer uitgebreid en daarom toegankelijk voor iedereen. Een van de auto’s die nog altijd in de smaak vallen is de Citroën C5. Het design van de Citroën C5 is gebaseerd op aerodynamische lijnen waarbij de boemerangvormige koplampen de snelheidsillusie nog versterken. De Chroominzettingen op het koetswerk accentueren de prestaties van deze auto. De binnenkant van de Citroën C5 is zeer ruim. Dit maakt van deze auto een perfecte gezinswagen. Ook de saloncondities voor de Citroën C5 vallen onder dezelfde 3delige kortingsformule.

Spectaculaire kredieten naast de saloncondities

Toegegeven, de saloncondities van Citroën helpen u al een aardig stuk op weg. Een extra tip is om ook even langs te gaan bij uw kredietmaatschappij. Ook zij verlenen kredieten die kunnen concurreren met de saloncondities op het autosalon in Brussel. Samen zorgen we voor uw favoriete auto aan de voordeligste prijs.

Blog Widget by LinkWithin
Share

Reageer hier